Terrorismi ja vastaterrorismi

Terrorismi ja siihen varautuminen

Terrorismi ja sen uhka on kasvanut myös Suomessa. Terrorismin aiheuttamiin uhkiin kannattaa varautua jo ennakkoon, teettämällä vastaterrorismin asiantuntijoilla perusteelliset uhkakartoitukset ja turvallisuussuunnitelmat nimenomaan terrori-iskujen varalta sekä näihin uhkiin vaadittavat toimenpidesuositukset. Nämä yhdessä muodostavat tehokkaan ja ennaltaehkäisevän toimintamallin, jolla voidaan vähentää tai jopa estää mahdollisia terrori-iskuja ja niiden vaikutuksia.

Terrori-iskut

Terrori-iskut voivat olla esimerkiksi ajoneuvoilla, teräaseilla, ampuma-aseilla, kemiallisilla aineilla, jne. tehtäviä hyökkäyksiä siviilihenkilöitä tai viranomaisia vastaan. Turvallisuuskartoituksissa otamme huomioon, kaikki mahdolliset hyökkäysmenetelmät, joita terroristit saattavat käyttää. Järjestämme myös tehokkaan kulunvalvonnan, teemme huolellisen postintarkastuksen sekä paljon muuta, joka liittyy vastaterrorismiin.

Terrorismi ja vastaterrorismi – palvelut terroristien aiheuttamiin uhkiin

Olemme vastaterrorismin asiantuntijoita ja osa on myös sertifioituja vastaterrorismin asiantuntijoita. Yrityksemme tekee turvallisuussuunnitelmat yrityksiin, tapahtumiin sekä julkisiin tiloihin.  Palveluksestamme löytyy kotimaisia sekä ulkomaisia vastaterrorismin asiantuntijoita, joilla on pitkä kokemus terrorismin vastaisesta toiminnasta, useista eri maista, kuten Israel, Ranska, Italia, sekä useat Lähi-Idän ja Afrikan maat. Lisäksi löytyy kotimaista osaamista eri viranomaistahoilta.

  • Turvallisuuskartoitukset (vastaterrorismi)
  • Turvallisuussuunnitelmat terrori-iskujen varalle
  • Vastaterrorismi koulutetut tarkkailijat, profiloijat, jne.
  • Matkustusturvallisuussuunnitelmat

Terroristien tekemien iskujen vaikutuksia voidaan pienentää tai  jopa kokonaan ennaltaehkäistä. Varmista yrityksesi tai tapahtumasi turvallisuus ja tilaa meiltä turvallisuuskartoitukset, turvallisuussuunnitelmat sekä kohteiden ja tapahtumien turvaaminen.